Sikker fremtid

Sikker fremtid

Reklame Heap

Det er jo ingen hemmelighed, at Spirekassen er andet end frø. Spirekassen er en ung virksomhed fra 2017, og vi har vækstet hurtigt. ”Mig” blev til ”Vi” i 2021, og i dag er vi i alt 12 kollegaer plus praktikanter.  En stor del af Spirekassens DNA og grundlæggende kerneværdi er social ansvarlighed og inklusion. Faktisk er det en rød tråd igennem alt hvad vi gør.

Jeg vil våge den påstand, at jeg har verdens bedste og mest kvalificerede medarbejdere. De ansatte i Spirekassen har faglig stærke kompetencer, men de er ikke nødvendigvis ansat på normale vilkår. Vi har en del fleksjobansættelser. I starten af 2022 fik jeg et problem…

Julegaven der ikke kunne gives

Jeg havde nemlig valgt at give mine medarbejdere et løfte om en langtidsholdbar julegave, men jeg havde svært ved at indfri gaven!! Julegaven 2021 var en pensionsordning. Måske en kedelig gave, men i virkeligheden én af de vigtigste at få.

Det var en umulighed

Jeg måtte hurtigt sande, at det ikke er muligt at lave en pensionsordning i de store pensionsselskaber til Fleksjobbere, fordi den månedlige mindstebetaling er for høj i forhold til, hvor få timer den enkelte er ansat.

Jeg spurgte de kommunale fleksjobs konsulenter i de omkringliggende kommuner. Det var aldrig en ting de var blevet spurgt om før. De havde heller ingen holdning til problemstillingen. Jeg måtte konstatere, der simpelthen mangler et langtidsholdbart sikkerhedsnet for en stor gruppe af danskere, der er tilkendt flexjob. Specielt hvis de er ansat i mindre virksomheder, hvilke mange fleksjobbere netop er.

Så kom muligheden

Efter 5 ugers søgning, kom løsningen (Reklame) Heap. Heap har partnerskab med TopDanmark og er anderledes end andre pensionsselskaber. Hos Heap gør man op med forestillingen om, at pension er kedelig, kompliceret og fuldstændig ufleksibel. Heap er lige det modsatte og en gave til mig som arbejdsgiver.

  • Ingen månedlig mindsteindbetaling
  • Let overførsel fra mit lønsystem til Heap
  • Skru op og ned for dine indbetalinger som det passer dig.
  • Kun bæredygtige investeringer
  • Ingen investering i fossile brændsler, tobak, våben eller online betting


En så fleksibel løsning, som Heap har givet mig, som arbejdsgiver en mulighed for at stille mine ansatte på lige fod med resten af den danske arbejdsstyrke… også når de bliver gamle.

Vejen til et fleksjobs bevis

Det er ikke en nem proces at få tilkendt et fleksjobs bevis. Jeg vil beskrive det som en kamp og kun de bedste kommer igennem nåleøjet. Det er fuldstændig uhørt, at vi har et samfund, hvor der ikke er lige vilkår for alle på et ellers reguleret arbejdsmarked.

Vi skal være glade for, der endelig er et pensionsselskab, der går foran. Jeg håber denne blog bliver delt alle relevante steder. For vi skal stoppe med at gøre uligheden i samfundet endnu mere ulig. Læs mere om Heap

oprettet d. under Verdensmål


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar