Gartnermuld med ler

oprettet d. under Gødning, Sommerblomster, Produkter, Blomsterløg og knolde

 Gartnermuld med ler

REKLAME for Pindstrup produkt

Foråret er i fuld gang og solen bare forsætter og forsætter. April 2022 har været gavmild på solfronten, men vi mangler regn!!

Lige nu står alle mine krukker i fuldt flor med skønne løgblomster, men jeg er så småt begyndt at planlægge sommerens krukkeblomster. Jeg håber på der ikke kommer mere nattefrost og næste step at tilplantning af krukker. Hvis frosten alligevel sniger sig til Orup, sætter jeg krukkerne ned i orangeriet.  

Den gode muld i krukkerne

Pindstrup har mange forskellige typer af muld på markedet og jeg ved fra flere af jer, at det kan være svært at vælge den rette. Når det handler om sommerens krukker bør du vælge ”Gartnermuld med ler” fra Pindstrup. Sækkene er på 50 liter så du kan fylde en del krukke med én enkelt sæk.

Hvad er så specielt ved Gartnermulden?

Ler holder på vand

Gartnermulden indeholder ler granulat. Ler har den unikke egenskab, at den binder vand effektivt. Det betyder, mulden får sværere ved at udtørre. Den vandbuffer, som er i krukken vil øges til gavn for planten. Du skal simpelthen vande mindre.  Al udtørring har en stressende indvirkning på planten. Stressede planter giver ikke pæne planter.

Genbrug alt det du kan

Jeg har allerede gartnermuld i mine krukker fra sidste år. Da Pindstrupmuld er en højkvalitets muld, kan mulden genbruges. Jeg bruger den gamle muld som jordforbedringsmuld i mit nye dahliabed.

Du finder Gartnermulden på de fleste planteskoler, du finder en (Reklamelink) forhandlerliste her.

Sidste års dahlia i krukker

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar